"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

5 χρόνια απ' το "ύπουλο" στήσιμο της κεραίας, στο γήπεδο της Αναγέννησης Eπανομής

Σα να μη πέρασε μια μέρα.
12 Γενάρη του 2014 απ' τη μεγάλη (για τα δεδομένα της Επανομής) συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση της γιγαντοκεραίας της Cosmote.
Μια κινητοποίηση που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη πέντε φίλων μας και την δικαστική τους ταλαιπωρία για 2-3 χρόνια μετά. Βλέπετε ακόμη και στις αντιπαραθέσεις τέτοιου είδους για μερικούς η λύση είναι η κάλυψη απ' το χωροφύλακα.
Κι όλα αυτά για μια κεραία που λίγες μέρες πριν, παραμονές Χριστούγεννα (όλα προσχεδιασμένα), μας φύτεψαν κυριολεκτικά εν μια νυκτί, κρυφά και παράνομα μέσα στο γήπεδο και σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και σχολεία. Γιατί έτσι ήθελαν οι τότε διοικούντες την Αναγέννηση (που ήδη είχε πάρει την κατιούσα βαθμολογικά και που από τότε δε "σταύρωσε" φίλαθλο για φίλαθλο)
Γράψαμε, ξαναγράψαμε, το φεισμπουκ πήρε φωτιά, συναυλίες, συγκεντρώσεις, έντυπα κλπ, κλπ. Δεν αφήσαμε μέσο που να μη χρησιμοποιήσαμε για να αποτρέψουμε την εγκαθίδρυση του ...καρκίνου πάνω απ' τα κεφάλια μας.
Κατονομάσαμε πρόσωπα, βγάλαμε στη φόρα όλες τις παρανομίες του τότε Δ.Σ. της Αναγέννησης, ανακατώσαμε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες που είτε δωροδοκήθηκαν κι αυτές είτε παραπλανήθηκαν με πλαστά στοιχεία (βλ. βοσκότοπο!!!), μαζέψαμε χιλιάδες υπογραφές, είχαμε με το μέρος μας δημάρχους, συμβούλους, δικηγόρους, μαθητές.... 
Το αποτέλεσμα; Μέχρι και σήμερα ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ήταν (και είναι) πολλά τα λεφτά τελικά ...παλιοκουφάλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου