"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Βραβεύτηκε ο παλαίμαχος "ΖΑΡΖΟ"

από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου μας:

ΘΕΜΑ: "Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Βετεράνων"

Η συναδέλφωση και η ευγενής άμιλλα είναι οι αξίες που κυριάρχησαν στο χθεσινό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας Βετεράνων, που διεξήχθη στο Γήπεδο της Επανομής.
Στον αγώνα συμμετείχαν οι ομάδες :
• Αστυνομίας Κύπρου,
• Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης,
• Δήμου Θερμαϊκού, 
οι οποίες, με ανεβασμένη διάθεση και κοινό συνδετικό κρίκο την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, επιτυγχάνοντας μέσα σε ένα απόγευμα να μεταδώσουν στον κόσμο που παρακολουθούσε, τα ψυχαγωγικά οφέλη της άθλησης και τη σημασία του ευγενούς ανταγωνισμού και της φιλίας μεταξύ των ομάδων.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στην ομάδα «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Επανομής και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, κ. Ζαρζόπουλο Αθανάσιο.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Γιώργος Φεστερίδης.
Περαία, 21 Σεπτεμβρίου 2018

υ.γ. το ανεβάζω μόνο και μόνο γιατί από πιτσιρικάς θαύμαζα το ΖΑΡΖΟ. και γιτί διαιτητής έπαιξε ο αγαπημένος μου ανηψιός, Κωστας Φουστανάς.
ειδάλλως, και η αστυνομία και ο Δήμος και η αναγέννηση (οι γνωστές τελευταίες διοικήσεις της δλδ) μια αναγούλα μου τη φέρνουν. 

σορρυ φεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου