"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

«Δρόμοι του Κρασιου της Βορειας ...Κορεας"

Οι οινικές διαδρομές που έχουν δημιουργηθεί με την ίδρυση της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας, γνωστές και ως «Δρόμοι του Κρασιού της Μακεδονίας», σήμερα φέρουν το όνομα «Δρόμοι του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδας».
όπως διαβάζουμε σε δελτιο τυπου (που αναγκαστηκε να εκδοσει η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» μετα τον ορυμαγδο που κατεκλυσε τα ...μηδια) :
...Το όνομα «Δρόμοι του Κρασιού της Μακεδονίας» τροποποιήθηκε σε «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» πριν από 16 χρόνια (το έτος 2002), καθώς το δίκτυο των μελών του επεκτάθηκε γεωγραφικά με την ένταξη σε αυτό επισκέψιμων οινοποιείων και από άλλες Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας, και συγκεκριμένα από τη Θράκη και την Ήπειρο.
Οι οδικές πινακίδες με το όνομα «Δρόμοι του Κρασιού της Μακεδονίας» τοποθετήθηκαν το έτος 2000, πριν από την αλλαγή της επωνυμίας του δικτύου.
Από το 2002 και μετά όσα οινοποιεία του δικτύου επιθυμούσαν να τοποθετήσουν επιπλέον οδική σήμανση χρησιμοποιούσαν τη νέα επωνυμία του δικτύου: «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος». Έτσι, σήμερα υπάρχουν ταυτόχρονα και παλαιές και νέες οδικές πινακίδες.
Η νέα οδική πινακίδα στην οποία αναφέρονται τα ανωτέρω δημοσιεύματα («Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» στην Επανομή Θεσσαλονίκης) τοποθετήθηκε πριν από 3 χρόνια και σε νέα θέση, διαφορετική από εκείνη της πινακίδας με την παλαιότερη επωνυμία («Δρόμοι του Κρασιού της Μακεδονίας»), η οποία βρίσκεται στην αρχική της θέση (στην άνοδο προς Πλαγιάρι)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου