"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση του Αριστοτέλη για το αναψυκτήριο στο χώρο των Αργυρίων

Aristotelhs Basketball Epanomh - 6-5-2018, 12:39 μ.μ.
Μας λυπεί ιδιαίτερα η ανακοίνωση των διοικούντων (αλήθεια υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο;) του σωματείου της Αναγέννησης Επανομής. Του ιστορικού σωματείου της Αναγέννησης που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.
Μια ανακοίνωση που αφορά την διαχείριση του αναψυκτηρίου στα Αργύρια 2018 και ΟΛΟΙ μα OΛΟΙ γνωρίζουμε ότι η διαχείρισή του πάει εναλλάξ στα δυο σωματεία της Επανομής, την Αναγέννηση και τον Αριστοτέλη. 
Έτσι πολύ απλά και καθαρά αφού πέρσι την διαχείριση την είχε Αναγέννηση, φέτος ήταν η σειρά του Αριστοτέλη. Τελεία και Παύλα
Παρεξηγήσεις, παρερμηνείες, μισόλογα και ιδιωτικές εξηγήσεις σε καταγώγια όχι απο εμάς.
Εμείς μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ, ΦΑΝΕΡΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ. Φέτος με το έτσι θέλω κάποιον έγινε ΠΟΥΣΤΙΑ και η ΠΟΥΣΤΙΑ είναι ιδίωμα ανθρώπων που κινούνται μουλωχτά, που δεν μας αγγίζουν και δεν μας αφορούν.
Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, έχουμε τον Σύλλογο μας πρότυπο, όπου αθλούνται περισσότερα από 200 παιδιά και με περισσότερα από 500 Μέλη. Είμαστε φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι. Στηρίζουμε την κοινωνία, είμαστε δίπλα στην κοινωνία και μαζί με την κοινωνία.
Ευχόμαστε να έχουμε όμορφα Αργύρια, να στηρίξει ο κόσμος τους επαγγελματίες της Επανομής και το αναψυκτήριο της Αναγέννησης. Ευχόμαστε σύντομα το ιστορικό σωματείο της Αναγέννησης να αποκτήσει Διοικητικό Συμβούλιο αντάξιο της ιστορίας του.

ΤΟ ΔΣ του ΑΕΣ Αριστοτέλης Επανομής

ΥΓ1. Θα είμαστε και εμείς εκει
ΥΓ2. Ευχόμαστε σύντομα να φύγει ο καρκίνος πάνω από τα κεφάλια μας και τα κεφάλια των παιδιών μας !!!!

διαβάστε και τα της αναγεννησης:


Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗς αΝΑΓΈΝΝΗΣΗς
Από αύριο Κυριακή 6 Μαΐου με την έναρξη των Αργυρίων 2018, στο χώρο του Πάρκου Επανομής θα λειτουργεί όπως κάθε χρόνο το αναψυκτήριο το οποίο φέτος θα διαχειρίζεται ο Σύλλογος της Αναγέννησης.
Παρακαλούμε τους γονείς και τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και όλους τους επισκέπτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Θα διατίθενται σουβλάκια, μπιφτέκια και πανσέτες στα κάρβουνα σε μερίδες και σάντουιτς, επίσης HOT DOG τα οποία θα μπορεί κάποιος να τα απολαύσει στα τραπέζια μπροστά από το αναψυκτήριο, σε πακέτο ή και στο χέρι.
Επίσης θα υπάρχουν σαλάτες ποτά και αναψυκτικά.
Θα λειτουργεί καθημερινά για όλες τις μέρες των Αργυρίων μέχρι και την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 2 το βράδυ (καιρού επιτρέποντος).
Την διαχείρηση του αναψυκτηρίου την έχω αναλάβει εγώ προσωπικά σε συνεργασία με τον Προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Μπαλασά και εργαζόμενοι θα είναι κυρίως παίχτες από την ομάδα αλλά και τις Ακαδημίες.
Τα έσοδα θα διατεθούν στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών της ομάδας αλλά και στην κάλυψη αναγκών της ομάδας και των Ακαδημιών για την νέα Αγωνιστική περίοδο.
Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Αριστοτέλη που ίσως κάποιοι έχετε ακούσει και την διαμάχη για το ποιος έπρεπε να διαχειριστεί το αναψυκτήριο στα φετινά Αργύρια δεν θέλουμε να πάρουμε δημόσια θέση καθώς δεν θέλουμε να συνεχιστούν οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες.
Ωστόσο θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σαν διοίκηση ποτέ δεν θα κάναμε κάτι που θα αδικούσε κάποιον άλλον σύλλογο ή θα έθιγε τα συμφέροντα οποιουδήποτε.
Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει το παρασκήνιο αυτής της ιστορίας μπορεί να ενημερωθεί στα γραφεία του Συλλόγου από εμένα προσωπικά.

Κατά τα λοιπά ισχύει το "από αυτά που βλέπεις πίστευε τα μισά και από αυτά που ακούς μην πιστεύεις τίποτα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου