"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Bραβεύσεις μαθητών σχολείων Επανομής- η νεολαία "σώζει την παρτίδα"

1. Βράβευση μαθητριών στο διαγωνισμό «Never Such Innocence»
Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες μας Ευστρατίου Μαρία, Κριτσιώλη Κατερίνα, Ιωαννίδου Μαρία, Ιωαννίδου Χριστίνα και Κουπανιτσά Νεφέλη για τη συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμό ποίησης, μουσικής και τέχνης που διοργανώθηκε από τον βρετανικό κοινωφελή οργανισμό Never Such Innocence, στο πλαίσιο του προγράμματος «η Θεσσαλονίκη Θυμάται με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαρία Πάσσα.
Η βράβευση των συμμετεχόντων και η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/5/2018 στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα σε μία ιδιαίτερα λαμπρή τελετή παρουσία της πρέσβειρας της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Kate Smith, της Επίτιμου Προξένου της Βρετανίας στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Τσακάλη και πολλών άλλων επισήμων φορέων του Μουσείου, του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και της Κοινοπολιτειακής Επιτροπής Στρατιωτικών Τάφων .
Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το British Council, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, ο οργανισμός Never Such Innocence, η Κοινοπολιτειακή Επιτροπή Στρατιωτικών Τάφων (Commonwealth War Graves Commission –CWGC), και η Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα.
Η έκθεση με τα έργα των παιδιών θα λειτουργεί στον πάνω όροφο του Μουσείου και είναι ελεύθερη για τον κόσμο μέχρι τις 29 Μαΐου

2. Βράβευση στην Μαθηματική Εβδομάδα 2017-18

Συγχαρητήρια στο μαθητή Κωνσταντίνο Ντονούτσιο για την βράβευσή του στη Μαθηματική Εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου