"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Γυμνάσιο Επανομής: Αργία των 3 Ιεραρχών και επίδοση Ελέγχων την Τρίτη 6/2

Σύμφωνα με τη φετινή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας η ημέρα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών (Τρίτη 30-01-18) ορίζεται ως αργία και ως εκ τούτου τα σχολεία θα είναι κλειστά. Το άγημα της σημαίας θα παραβρεθεί στον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. 
Η απόδοση τιμών θα γίνει, σύμφωνα με την εγκύκλιο, στο σχολείο την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα 29-01-18) τις τελευταίες ώρες των μαθημάτων. Επίσης την ημέρα αυτή θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας σε κάθε τμήμα (προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων). 
Η επίδοση ελέγχων του Α’ Τετραμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06-02-18, μετά το πέρας των μαθημάτων, στις 13.15 – 14.00 από τους υπεύθυνους τμημάτων. 
Ενημέρωση από τους υπεύθυνους δεν μπορεί να γίνει την ημέρα επίδοσης ελέγχων λόγω της μεγάλης προσέλευσης γονέων και κηδεμόνων. Οι υπεύθυνοι τμημάτων θα είναι στη διάθεσή σας στις ώρες συνεργασίας τους κάθε Τετάρτη. Οι υπόλοιποι καθηγητές θα βρίσκονται στο σχολείο μέχρι τις 14.00 και θα υπάρχει δυνατότητα σύντομης ενημέρωσης μέχρι αυτή την ώρα αν κάποιος γονέας ή κηδεμόνας το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου