"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

έφυγαν οι πρόσφυγες απ' τον Πάλιουρα. (Πρέπει να βρούμε άλλους 'αποδιοπομπαίους τράγους' τώρα... Μα κι αυτοί, oύτε ένα βιασμό, μια κλοπή έστω. Άπιστοι απ τα Lidl)

Άδειασε από τους πρόσφυγες που στεγάζονταν εκεί η δομή φιλοξενίας στον Πάλιουρα Επανομής, καθώς ολοκληρώθηκε η σχετική σύμβαση που είχε συναφθεί μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και της μη κυβερνητικής οργάνωση «Caritas Hellas», που είχε αναλάβει εργολαβικά τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής.
Οι οικογένειες των προσφύγων που φιλοξενούνταν στη δομή του Πάλιουρα, προωθήθηκαν και διασκορπίστηκαν με ασφάλεια σε άλλες κλειστές δομές φιλοξενείας,  είπε το στέλεχος της UNHCR, Ελεάνα Ιωαννίδου
Όπως είχε δηλώσει πριν ένα μήνα ο Πρότζεκτ μάνατζερ της «Caritas Hellas», Υάκινθος Δελέρνιας, κατά τα εγκαίνια παιδικής χαράς στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, που κατασκευάστηκε ως προσφορά αυτής της ΜΚΟ προς το δήμο Θερμαϊκού, στον ένα χρόνο που διήρκεσε η φιλοξενία των προσφύγων  στη δομή του Πάλιουρα, πέρασαν από εκεί περισσότεροι από 600 πρόσφυγες, στην πλειοψηφία Σύριοι. 
Αναρτήθηκε από Φάρος του Θερμαϊκού

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/11/17

    Οι ανθρωποι ήθελαν να πάνε στις οικογένειες τους στη Γερμανία και κάποιοι τους εκμεταλευτηκαν και τα οικονομησαν απο τις επιδοτησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή