"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Επανομής

 Επανομή, 29/09/17  - Α.Π. 509 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την εβδομάδα από 02-06/10 το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά με 2 επτάωρα (Δευτέρα και Τετάρτη) και 3 εξάωρα (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή). Για να αποφύγουμε τα κενά στο πρόγραμμα προχωρήσαμε σε μικρή σύμπτυξη του προγράμματος για κάποιες μέρες ενώ τα κενά που δημιουργούνται αναπληρώνονται από καθηγητές που θα επιβλέπουν τα παιδιά. Έγινε μια προσπάθεια να ξεκινήσουν τα μαθήματα που, λόγω ελλείψεων, δεν γίνονται σε κάποια τμήματα από τους υπάρχοντες καθηγητές. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν καλυφτεί οι περισσότερες ελλείψεις. Κάποια τμήματα θα σχολάσουν νωρίτερα από το καθορισμένο. Το πρόγραμμα θα συνεχίσει να δίνεται τμηματικά στους μαθητές έτσι ώστε να ενσωματώνουμε πιθανές αλλαγές που θα προκύπτουν από την άφιξη ή αποχώρηση εκπαιδευτικών που βρίσκονται προσωρινά τοποθετημένοι ή που θα τοποθετηθούν στο σχολείο μας.
Το πρόγραμμα για την εβδομάδα έχει ως εξής:
Τρίτη 03/10 Σχολά στις 12.30 το Γ4. Τα υπόλοιπα τμήματα κανονικά 6ωρο (λήξη 13.15)
Τετάρτη 04/10 Σχολούν στις 13.15 τα Α4 και Γ1. Τα υπόλοιπα τμήματα κανονικά 7ωρο (λήξη 14.00)
Καμιά μεταβολή στο ωράριο για τις υπόλοιπες ημέρες. Για οποιαδήποτε αλλαγή εντός της εβδομάδας θα ενημερωθείτε γραπτώς από το σχολείο.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου γιορτάζεται η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (143571/Γ4/10-9-2014 Υ.Α.). Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου θα διοργανωθούν ποικίλες δραστηριότητες στο σχολείο με φετινό σύνθημα ΑΘΛΟΥΜΕ, ΧΑΡΑ-ΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Οι μαθητές θα μπορούν να αποχωρήσουν από το σχολείο μετά τις 12.30. Έχει υπάρξει συνεννόηση με το Λύκειο για κοινή αποχώρηση και τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν νωρίτερα ώστε τα παιδιά να μην περιμένουν

Από τη Διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου