"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

περί ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ο λόγος.

Επειδή εκεί στη ΔΕΥΑ Θερμαϊκού ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ (με πρώτο και καλύτερο τον προϊστάμενό σας), τουλάχιστον ΜΗ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ στους καταναλωτές. Αναφέρομαι στην Περαία γιατί στην Επανομή, εδώ και ένα μήνα περίπου, δεν έχουν ούτε υπολογιστή για να σε εξυπηρετήσουν.
Τα λέω αυτά με αφορμή την διαβεβαίωση - με ύφος 999 καρδιναλίων - του Καλλονα σε συνδημότη μας (Στράτος Ι...) ότι και πέρσι αλλά και φέτος!!! έγιναν μετρήσεις κι ότι οι ενδείξεις που γράφουν οι λογαριασμοί είναι πραγματικοί. Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος είναι σε δικαστική διαμάχη με τον ενοικιαστή του και οι μετρήσεις παίζουν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ στην έκβαση της υπόθεσης. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πραίτωρες του Θερμαϊκού...
Λοιπόν, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ κι αυτό θα σας το αποδείξουμε με φωτογραφίες υδρομέτρων, σε αντιπαραβολή με λογαριασμούς, που δείχνουν άλλα αντί άλλων. Φυσικά θα συνοδεύεται με μια ομαδική καταγγελία η οποία οσονούπω ετοιμάζεται.
Και μη βρείτε κανα φουκαρά υπάλληλο να υπογράψει ότι έκανε καταμέτρηση πέρσι και φέτος (να μη πω και πρόπερσι), γιατί θα καταδικαστεί ΚΑΙ για ψευδορκία.
Επ' ευκαιρίας, όποιος θέλει να στείλει ..."αυτόγραφο" στον Καραγάτσογλου, ας προσκομίσει φωτογραφία υδρομέτρου και λογαριασμό στην Κίνηση Πολιτών Επανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου