"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ή όχι λεφτά η Αναγέννηση στον Αμανατίδη; οέοο;

Μια καταγγελία που για κάποιους λόγους ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης δεν έδωσε στην δημοσιότητα φέρνει το  pamebala.gr αναδεικνύοντας ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να βρουν οι ομάδες στο μέλλον.
Συγκεκριμένα ο πρώην πλέον προπονητής της Αναγέννησης Επανομής Γιώργος Αμανατίδης προχώρησε σε καταγγελία προς τον σύνδεσμό του για οφειλή ποσού προς αυτόν από την διοίκηση της Επανομής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamebala.gr  αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα  της Επανομής καθώς ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης έχει πάρει μια απόφαση βάσει της οποίας εάν  υπάρχουν οφειλές προς ένα μέλος του συνδέσμου τότε ο Σύνδεσμος δεν θα εκδίδει σχετική βεβαίωση – άδεια για τον επόμενο προπονητή εάν και εφόσον δεν κλείσει η διαφορά με τον πρώην!
Στην περίπτωση αυτή όπως έχει διαρρεύσει ο Γιάννης Τσορακλίδης (νυν προπονητής της Επανομής) δεν θα πάρει την άδεια από τον Σύνδεσμο μέχρι διευθέτησης του ποσού που έχει να πάρει ο Γιώργος Αμανατίδης!
Άξιο απορίας όμως είναι γιατί το συγκεκριμένο θέμα δεν είδε το φως της δημοσιότητας την στιγμή μάλιστα που αφορά την υπεράσπιση και τα συμφέροντα ενός μέλους του Συνδέσμου.

Ο θόρυβος βέβαια που δημιουργήθηκε ήταν τόσο έντονος που ανάγκασε την διοίκηση της Επανομής να βγάλει σκληρή  ανακοίνωση κατά του πρώην προπονητή της στο  facebook!
Ο κ Αμανατίδης προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα που τον ανέδειξε. (λέει η αναγέννηση)
Εμείς ξέρουμε να μιλάμε με στοιχεία και συμβόλαια και με αυτά θα κινηθούμε δικαστικά απέναντι στον κ. Αμανατίδη διότι το συμβόλαιο που υπάρχει στην εφορία έχει καλυφθεί στο τριπλάσιο μέσω τραπέζης κάτι που θα αποδείξουμε νομικά. (ξαναλέει η αναγέννηση)
Το μέτρο που θέλει να εφαρμόσει ο σύνδεσμος προπονητών δεν έχει βάση, αν αποδειχθεί νομικά ότι δικαιώνεται ο κ. Αμανατίδης τότε να κινηθεί όπως θέλει.
Τα χρήματα που έχει εισπράξει φέτος από την ομάδα μόνο λίγα δεν είναι και αυτό το γνωρίζει όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αν δεν σταματήσει όλο αυτό άμεσα θα λυθεί στα δικαστήρια όπου θα κατηγορηθεί και για δυσφήμιση απέναντι στην ιστορική αυτή ομάδα. (!!!)
Από την πρώτη στιγμή δημιούργησε ένα εχθρικό κλίμα απέναντι στην ομάδα κάνοντας δυσφήμιση συνεχώς με πράγματα που δεν ισχύουν.
Ας αναλογιστούν όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αν κάνουν καλό που δίνουν έκταση σε αυτό το ασήμαντο θέμα.
Δεν συμφέρει κανέναν να λειτουργεί το ερασιτεχνικό με επαγγελματικούς νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου