"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ιπποδρομίες Επανομής 11/6/17

 Όπως κάθε χρόνο έγιναν τρεις ιπποδρομίες στις αποστάσεις των 1000, 1800 και 2400 μέτρων. 
Αποτελέσματα:
1800 μέτρα - 1ος Κλάμ Τσάουντερ(Νιγρίτα) 2ος Γκρύλη Χάουζ(Λητή) 3ος Παρίζιαν Άρτ(Δοξάτο)
1000 μέτρα - 1ος Σεμπερβίρενς(Δοξάτο) 2ος Μπλέυκις Μπόυ(Λητή) 3ος Αττένσουν(Επανομή)
2400 μέτρα - 1ος Ντόκτορ Μπάνερ(Νιγρίτα) 2ος Λάρυ(Επανομή) 3ος Περιφήτης(Λητή)

Αρχικά η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών όμως ο όμιλος της Επανομής επέμενε για την διεξαγωγή της και τα κατάφερε. Το ξεκίνημα έγινε με την κούρσα των 1800 μέτρων. Τη νίκη πήρε ο Κλάμ Τσάουντερ που επιβεβαίωσε την καταπληκτική του φόρμα μετά τη νίκη στη Τερπνή και τη δεύτερη θέση στο Δοξάτο. Με τον Κώστα Μαστοράκη στη σέλα του πήγε από την αρχή στη πρωτοπορεία και  παρέμεινε εκεί μέχρι και το τέλος μπροστά από το «θηρίο» Γκρύλη Χάουζ που έκανε μία αξιοπρεπή πορεία στο Μαρκόπουλο και οι ιδιοκτήτες του πλέον φιλοδοξούν να κάνει το ίδιο και στη Μακεδονία. 
Τη τρίτη θέση κατέκτησε ο Παρίζιαν Άρτ ο οποίος είχε στη σέλα του, τον 22χρονο αναβάτη Γρηγόρη Ζαγοράκη απο το Δοξάτο. Ο Γρηγόρης έτρεξε με τον Παρίζιαν Άρτ(που είναι και ιδιοκτησίας του) αρκετές φορές στο παρελθόν σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες. Φέτος έχει κερδίζει δύο φορές την τρίτη θέση, μία στην Τερπνή και μία στην Επανομή αντίστοιχα. Φυσικά αξίζει να αναγνωριστεί η προσπάθειά του όπως και άλλων παιδιών από Δοξάτο, Επανομή και Τερπνή γιατί το μέλλον ως αναβάτες στις τοπικές ιπποδρομίες τους ανήκει.
Στα 1000 μέτρα ο Αττένσουν έφυγε με ορμή και τον ακολούθησε ο Μπλέυκις Μπόυ με τον Σεμπερβίρενς να είναι ένα μήκος πίσω τους. Στην ευθεία ο Σεμπερβίρενς βρήκε ένα άνοιγμα στην εσωτερική, το οποίο εντόπισε ο αναβάτης του Γιώργος Μερσινιάς. Έτσι προσπέρασε τους δύο προπορευόμενους και χάρισε στο Δοξάτο ακόμα ένα τρόπαιο. Από πίσω ακολούθησαν με σειρά οι: Μπλέυκις Μπόυ και Αττένσουν.
Στη κούρσα των 2400 μέτρων τη νίκη πήρε το πιο φορμαρισμένο άλογο και από τους τρεις ιππικούς συλλόγους και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντόκτορ Μπάνερ. Μετά τις δύο νίκες του σε Τερπνή και Δοξάτο κατέκτησε την πολυπόθητη για πολλούς κούρσα των 2400 μέτρων μετά την περσινή του δευτεριά. Στην αρχή της κούρσας ο Λάρυ τέθηκε επικεφαλής με τον Γκρήκ Ταϊκούν να ακολούθεί και από πίσω Περιφήτης, Ηλίχρυσος και τελευταίος ο Ντόκτορ Μπάνερ. Με σταδιακό ανέβασμα ο Μπάνερ προσπέρασε τους αντιπάλους του και κατέκτησε  τη νίκη αφήνοντας τον Λάρυ δεύτερο και τον Περιφήτη τρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου