"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΠΟΤΑΜΟΣ. απαιτείται πινακίδα: "ΠΛΗΡΕΣ"η συνέχεια:
Δε ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά βλέπουμε όλοι ότι τουλάχιστον εκεί μπροστά, εκτός απ' την αιώνια καφρίλα του έλληναρά οδηγού "παρκαρωόπουθέλω", φταίνε και τα μπητσμπάρια που επεκτάθηκαν κατά 6-7 μέτρα προς τον υποτιθέμενο δρόμο και επιπλέον, κάναν και τη μαγκιά να οριοθετήσουν με σχοινιά άλλα 3-4 μέτρα για πριβέ πάρκινγκ. Προς κάθε ανευθυνοϋπεύθυνο, είτε απ' το δήμο είτε απ τα καταστήματα είτε απ' την αστυνομια(!): Κάντε κάτι να οριοθετήσετε δυο λωρίδες (με κορδέλες, με ντουβάρια, με ανθρώπους και εγω δε ξέρω με τι) για να μπορεί ο κόσμος να μπαίνει προς το Φανάρι αλλά και να βγαίνει από εκεί.

3 σχόλια:

 1. Εσείς λέτε (και καλά τα λέτε) για την οργανωμένη παραλία του Ποταμού. Για πάτε να δείτε όμως τι συμβαίνει και πιο πέρα. Συγκεκριμένα πριν το Ναυάγιο, στο ύψος που βρίσκονται οι αμμόλοφοι που πάνε οι "γουρούνες" -άλλοι κάφροι και αυτοί-. Ένας μαλάκας έχει κατασκάψει 200 μέτρα παραλία και άνοιξε το ένα χαντάκι μετά το άλλο για να μην παρκάρουν τζιπάκια και καταστρέψουν το μέρος. Έτσι λέει αυτός γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει δημιουργήσει 200 μέτρα ιδιωτικής (σχεδόν) παραλίας για αυτόν και τους κολλητούς του ώστε να κάνουν μπάνιο γυμνοί ανενόχλητοι!!!
  Κανένας Εισαγγελέας δεν θα βρεθεί να τον χώσει μέσα;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρεμπιπτόντως, Αιθεροπλώε. Πως γίνεται να αναρτήσει κανείς δικό του σχόλιο στο blog σου με συνημμένες φωτογραφίες; Θέλω να σου δείξω τι ακριβώς εννοώ για τον αρχικάφρο που έχει σκάψει τα πάντα (και όλα μόνος του με ένα φτυάρι)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου στέλνετε ότι θέλετε με mail (etheroploos@yahoo.gr) και τα δημοσιεύω εγω εκ μέρους σας.
   δυστυχώς τα μπλογκς δεν έχουν άλλες δυνατότητες.
   ευχαριστώ

   Διαγραφή