"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

16/12. εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού


Προσκεκλημένος της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού έρχεται στην Περαία ο γνωστός αναλυτής, δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.
Θα εισηγηθεί το θέμα:

Η Ελλάδα των μνημονίων μπροστά σε επικίνδυνες εξελίξεις
Τούρκικος επεκτατισμός - Κυπριακό - Προσφυγικό - Γεωπολιτικές ανακατατάξεις

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/12 στις 6.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στους Ν. Επιβάτες.

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και πήρε Δίπλωμα Εμπεριστατωμένων Σπουδών (DEA) στην
“Επεξεργασία Πληροφοριών” από το Πανεπιστήμιο της Ρεν στη Γαλλία. Εργάστηκε ερευνητικά στο Εθνικό Κέντρο Μελετών για τις Τηλεπικοινωνίες (CNET) της Γαλλίας και στην πολυεθνική εταιρεία Schlumberger. Διετέλεσε σύμβουλος του υφυπουργού Άμυνας για θέματα ελληνοποίησης των προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων. Απο το 1985 έως το 1988 εργάστηκε ως ειδικός συνεργάτης στο γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, με κύριο αντικείμενο τις σχέσεις Ανατολής-Δύσης ,τον έλεγχο των εξοπλισμών και τις πρωτοβουλίες αφοπλισμού. Απο το 1989 έως το 1998, εργάστηκε στη Μόσχα, ως ανταποκριτής της Deutsche Welle, του ΑΠΕ και των εφημερίδων Νέα, αρχικά και Ελευθεροτυπία αργότερα. Άρθρα του για τις ρωσικές και διεθνείς εξελίξεις έχουν δημοσιευθεί σε επιθεωρήσεις στην Ελλάδα, τη Ρωσία και τη Γαλλία.
Είναι συντονιστής του διεθνούς forum Πρωτοβουλία των Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου