"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Τη δεύτερη για φέτος διανομή τροφίμων για τους Απόρους κάνει ο Δ. Θερμαϊκού σήμερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη δεύτερη εντός του έτους διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.
Ωφελούμενοι είναι 1.262 πολίτες που οι αιτήσεις τους υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί.
Η διανομή θα γίνει από τις δέκα το πρωί (10.00 πμ.) έως τις τέσσερις το απόγευμα (16.00 μ.μ.)  στην Περαία, στο χώρο του πρώην SUPER MARKET DIA (Φιλίππου και Μουσών 24).
Στους δικαιούχους θα διανεμηθούν ελαιόλαδο, κοτόπουλα,  φρούτα και λαχανικά, επίσης βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα),  καθώς και είδη καθαρισμού  (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, καθαριστικά χώρου).
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ, ενώ σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν τα είδη αυτοπροσώπως, απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι από τη συγκεκριμένη δράση δεν είναι δυνατόν να ωφεληθούν οι  αιτούντες που έχουν υποβάλλει τις ενστάσεις τους στη Διαχειριστική Αρχή ΕΠΕΒΗΣ του ΤΕΒΑ, εφόσον εκκρεμεί η έκδοση των οριστικών αποφάσεων από το συγκεκριμένο φορέα.