"Κοινωνικοοικονομικοπολιτικοσυναισθηματικοί προβληματισμοί "

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

αφιερωμένο στους φίλους μεσημεριώτες

Όταν σκαλίζεις όλη μέρα τα’ αρχ…εία σου όλο και κάτι ανακαλύπτεις.
Όπως, μια συνέντευξη στο περιοδικό «Γαία» του 2005, του τότε δημάρχου που τον πλήγωσαν oi Mεσημεριώτες!!! κατηγορώντας τον για “παραμερισμό” του Μεσημερίου από τα έργα και τις δράσεις που εν είδη κατακλυσμού! λάμβαναν χώρα στην Επανομή τότε και τη μεταμόρφωναν σε ένα τροπικό μέρος με σήμα κατατεθέν τους βραχόκηπους!!!
Ξέχωρα απ’ τον πρόλογο που είναι όλα τα λεφτά (ένα δάκρυ κύλησε στο μαγουλάκι του Γιάννη όταν άκουσε τη λέξη Μεσημέρι -:)» και οι υπόλοιποι μονόλογοι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους μονολόγους του Αυλωνίτη στο έργο «η κυρία δήμαρχος».
Πάντως μια αχαριστία την έχετε εσείς οι μεσημεριώτες. Ούτε ένα ευχαριστώ βρε παιδί μου στον άνθρωπο που σας πήρε… χωριό και σας παρέδωσε… πόλη πρότυπο!
Προτείνω - έστω και καθυστερημένα - έναν αδριάντα στην πλατεία σας με τίτλο : “Yiannis crying
Υ.Γ. Ξεφυλλίζοντας τα παλιά περιοδικά που βρήκα και που στοίχιζαν, εν τω μεταξύ, ένα σωρό ευρά στο δημοτικό κορβανά και κάνοντας ένα μινι απολογισμό των ΘΑ που αφειδώς μοιράζονταν μαζί με τις μαλακίες που μας φλόμωναν (τότε), σκέφτηκα το επιχείρημα του τωρινού μας δημάρχου για την ανάγκη(;;;) έκδοσης μιας διαδημοτικής εφημερίδας.
Αν είναι να καταντήσει κι αυτή ένα λιβελογράφημα και μέσο αυτοπροβολής όπως ο προαναφερόμενος πρόγονος, ΜΗ το κάνεις δήμαρχε. Χορτάσαμε γλύψιμο και αυτοπροβολή τόσα χρόνια. 
Δε χρειάζεται να μας τα μεταφέρετε και μέσα στο σπίτι μας!
ακολουθεί όλο το μνημειώδες άρθρο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου